Nouchka Fontijn

De Trainer

Nouchka geeft verschillende (team) trainingen. Boksclinics zijn geweldig voor het verbeteren van bokstechnieken, maar ook een mooi middel voor teambuilding en projecten rondom communicatie.

Boksen inspireert

Al tijdens haar studie fysiotherapie, stond het vele trainen absoluut op nummer 1 in Nouchka’s agenda. Vooral door de vele inspirerende trainingen in de sportschool, werd haar interesse gewekt in het Personal Trainer vak.

Naast veel ervaring, heeft zij daarom in 2016 een opleiding Personal Training Pro gevolgd bij het Chivo Kennis Instituut. Sindsdien geeft Nouchka fysieke persoonlijke trainingen, en desgewenst voedingsadvies. Boksen is vaak een onderdeel van de trainingen.  Naast het 1 op 1 trainen van klanten, geeft zij graag clinics.

Bijvoorbeeld clinics op andere boksscholen, maar ook aan bedrijven. De clinics worden als heel waardevol ervaren, en de klanten gaan dan ook altijd met en glimlach (en een bezweet shirt) naar huis. Natuurlijk staat het aanleren van bokstechnieken centraal, maar er is evengoed veel aandacht voor metaforen uit het (bedrijfs-) leven. Waardes als teambuilding, communicatie, grenzen stellen en verleggen komen allemaal aan bod.

Er zijn verschillende opties voor bedrijfsactiviteiten. Zo zijn de fysieke clinics ook mooi te combineren met een inspirerende lezing, aangevuld met ontbijt/lunch. 

Heb jij interesse om met je sportteam of bedrijf een clinic boksen te boeken? Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Boksclinics, Trainingen of PT

Tel. 06-55373340
Email: nouchkafontijn@hotmail.com

Design your Life