TEDxAlkmaar!

Sinds Nouchka vorig jaar een TedX Event bij woonde, had zij een nieuw doel: Een TedX Talk geven! Met flink wat inzet lukte het haar om op het programma te komen bij de eerstvolgende TedX: TEDxALkmaar.

TEDx Evenementen zijn bijeenkomsten waarbij sprekers een nieuw idee aan het oubliek presenteren, wat de toekomst kan verbeteren. De kern van het evenement is dat sprekers hun idee op een open en toegankelijke manier presenteren in maximaal 18 minuten tijd.

Nouchka’s voorbereiding startte met het kiezen en schrappen van onderwerpen. In de afgelopen weken heeft zij geoefend, geoefend en geoefend. De juiste woorden, het spreektempo, intonatie en houding.. Het moest allemaal perfect zijn.

Op 18 april vond TEDxAlkmaar plaats, een geweldige dag in de grote kerk. Nouchka bracht daar het verhaal, waarin zij haar geleerde lessen uit de boksring deelde, en de overeenkomsten op zocht tussen de Ring of Boxing, en de Ring of Life.

Binnenkort komt de video online, stay tuned!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

ABOUT DIRECTOR
Nouchka Fontijn

Hi! Ik ben Nouchka, zo'n beetje de hoofdpersoon van deze pagina ;) Welkom op mijn website. Ik hoop dat het je duidelijkheid geeft over wie ik ben en wat ik doe. Vragen? Kom maar op, ik help je graag!

RECENTE POSTS

Design your Life