nouchka Fontijn

De Spreker

Nouchka tijdens opnames van de virtuele GXR bokslessen bij Basic Fit. Een jaar kon je Nouchka in alle Nederlandse en Belgische vestigingen zien.

Nouchka op het podium.

Laat je inspireren!

Vooral sinds de Spelen van 2016, wordt Nouchka geregeld gevraagd voor publieke optredens. Dit varieert van interviews in (lokale of nationale) kranten of in televisie items, tot het geven van lezingen over haar weg naar succes.

Bedrijven weten haar steeds beter te vinden, voor online en live events. Nouchka doet dit met veel plezier en is nog volop in ontwikkeling om nieuwe elementen toe te voegen aan de thema’s waaraan zij aandacht kan geven tijdens haar presentaties. De presentaties vinden live plaats op uw locatie, of desgewenst online. Nouchka kan spreken in de vorm van een lezing, workshop, of korte energizer.  

De lezingen kunnen inhoudelijk worden aangepast op thema’s waar  de organisatie op in wil gaan.  Kernwoorden zijn: stappenplan naar succes, belang van een team, grenzen stellen, flow, en het belang van buiten je comfortzone treden. Denk ook eens aan de toffe combinatie met een fysieke boksclinic voor jullie team.  Interesse? Klik hier om contact op te nemen met Nouchka en samen de mogelijkheden door te spreken.

 

Tevreden klanten

Boek Nouchka

Tel: 06-38632833
Email: info@nouchkafontijn.nl