Special Forces Vips

Een aantal weken geleden heb ik mee gedaan aan het programma Special Forces – VIP. Het is de eerste keer dat dit programma in Nederland is gemaakt, en ik vind het geweldig dat ik dit mee mocht maken. Het was onvergetelijk, en onvergetelijk heftig! Ik heb ter plekke een dagboek bij gehouden, omdat ik al door had dat het unieke momenten op ging leveren en een hoop emoties. Onderstaande Blog is de eerste in deze reeks, hierna volgt na elke uitgezonden aflevering, een blog met mijn ervaringen uit het dagboek en mijn herrineringen. Enjoy!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ABOUT DIRECTOR
m.kuhr@dropmonkey.nl

Hi! Ik ben Nouchka, zo'n beetje de hoofdpersoon van deze pagina ;) Welkom op mijn website. Ik hoop dat het je duidelijkheid geeft over wie ik ben en wat ik doe. Vragen? Kom maar op, ik help je graag!

RECENTE POSTS

Design your Life