Speaker

Nouchka als Motivational Speaker

Boksen is een sport die draait om voorkomen, incasseren en keihard terugslaan. Het is een intense sport, waarbij mentaliteit nóg belangrijker is dan die ene powerpunch. Boksen heeft heel veel gelijkenissen met het leven, en misschien wel in het bijzonder het bedrijfsleven

Nouchka daagt jou en je team uit, met haar in gesprek te gaan over diverse thema’s. In een interactieve sessie, spreekt zij graag met jullie over Mindset, Teamwork en presteren onder druk. Ook vitaliteit en talentontwikkeling zijn haar specialiteiten. 

Hieronder ziet u wat beeldmateriaal van succesvolle sessies die eerder plaatsvonden.

Ook enthousiast geworden? Mail naar info@nouchkafontijn.nl of bel direct 06- 38632833 om de mogelijkheden te ontdekken.

*Boeken kan ook via de bekendere sprekersbureaus: Speakers Academy, Sportsspeakers of De Spreker.nl 

Een presentatie van Nouchka

Elke presentatie die Nouchka geeft, wordt nauwkeurig met de klant besproken op voorhand.  De inhoud van de sessie is afhankelijk van het doel, en de gewenste onderwerpen. Desgewenst kan er ook in een inspiratie sessie wat fysieke activiteit zijn, een zogenaamde energizer, om de energie lekker hoog te houden. Het is een aanrader ook wat ruimte in te bouwen voor vragen vanuit het publiek, oftewel: een Q & A.

Deelnemers

Voor de presentaties heb ik geen maximum aantal deelnemers; The more, the merrier!

Praktisch

Samen bespreken wij vooraf tot in detail wat uw wensen zijn, en wat ik nodig heb om de sessie een groot succes te maken. Niks is te gek; ik houd van out-of-the-box denken!

Tijdsduur

Mijn keynotes kunnen ingezet worden als korte energizer, of complete inspiratie sessie. Dit betekent dat ik 30 minuten aan het woord kan zijn, maar ook een vol uur met het team in gesprek. Afsluiten met een Q&A bevalt vaak erg goed. In combinatie met een fysieke boksclinic, kunt u mij ook een dagdeel boeken. Dan zetten we woorden, direct om in daden!

Download hieronder de kant en klare brochure  met daarin mijn aanbod!

"Ademloos geluisterd naar het inspirerende verhaal van Nouchka. Goede en praktische vertaalslag naar de dagelijkse praktijk van ons werk. Ze weet de boodschap op een persoonlijke, krachtige manier over te brengen, waardoor je geboeid bent van begin tot eind"

"Ik heb al heel wat presentaties gezien, maar jouw verhaal was ECHT ijzersterk"

"Nouchka was een Gouden zet: Afwisselend, goede interactie met iedereen, top beeldmateriaal. Ze had zich heel goed verdiept in onze thema's!"

"Echt een super inspirerend, waanzinnig verhaal! Mijn team en ik hebben nog dagelijks profijt van haar tips. Echt: een dag met een Gouden randje"

Onderstaande bedrijven zijn een greep uit de tevreden klanten die Nouchka al heeft kunnen helpen

Design your Life