Speaker

Nouchka als Motivational Speaker

Boksen is een sport die draait om voorkomen, incasseren en keihard terugslaan. Het is een intense sport, waarbij mentaliteit misschien nóg belangrijker is dan die ene powerpunch. Boksen heeft zó veel gelijkenissen met het leven.

Nouchka´s doelen in de ring, heeft zij behaald door de tegenslagen die er aan vooraf zijn gegaan.

Zij daagt jou en je team uit, met haar in gesprek te gaan over diverse thema’s. In een interactieve sessie, spreekt zij graag met jullie over talentontwikkeling, het maken van de juiste keuzes, vasthouden aan je doelen, focus, lifestyle, mindset, veerkracht, lef tonen en nog veel meer.

Hieronder ziet u wat beeldmateriaal van sessies die allen in 2022 plaatsvonden.

Ook enthousiast geworden? Mail naar info@nouchkafontijn.nl of bel direct 06- 38632833 om de mogelijkheden te ontdekken

 

Een presentatie van Nouchka

Elke presentatie die Nouchka geeft, wordt nauwkeurig met de klant besproken op voorhand.  De inhoud van de sessie is afhankelijk van het doel, en de gewenste onderwerpen. 

Deelnemers

Voor de presentaties heb ik geen maximum aantal deelnemers; The more, the merrier!

Praktisch

Samen bespreken we vooraf wat uw wensen zijn, en wat ik nodig heb om de sessie een succes te maken. Niks is te gek; ik houd van out-of-the-box denken!

Tijdsduur

Mijn keynotes kunnen ingezet worden als korte energizer, of complete inspiratie/workshop sessie. Dit bekekent dat ik 20 minuten aan het woord kan zijn, maar ook 1,5 uur met het Team in gesprek. In combinatie met een fysieke boksclinic, kunt u mij ook een dagdeel boeken.

Download Brochure

Download hieronder de kant en klare brochure  met daarin mijn aanbod!

"Ik heb al heel wat presentaties gezien, maar jouw verhaal was ECHT ijzersterk"

"Nouchka was een Gouden zet: Afwisselend, goede interactie met iedereen, top beeldmateriaal. Ze had zich heel goed verdiept in onze thema's!"

De volgende klanten gingen u voor:

Design your Life