Op naar 2024!

Yes, dat was hem dan.. werkjaar 2023. Voor mij, en waarschijnlijk ook voor jou. De kerst staat voor de deur en dat betekent relaxen, lekker eten en ook even terugkijken naar wat er allemaal gebeurd is.

2023: Voor mij een heel mooi jaar.. Mijn tweede jaar als spreker. Absolute hoogtepunten waren voor mij: Het geven van een TEDxTalk in Alkmaar, meer sprekersopdrachten, grótere sprekersopdrachten; Zo sprak ik onder andere voor de Rabobank, de Nationale Sportvakbeurs, voor de Sligro, voor Lely en voor diverse scholen. Ik sprak voor het eerst voor 500 mensen (een nieuw PR, daar blijf ik al topsporter op jagen), deed mijn eerste webinar. Ik volgde een opleiding tot dagvoorzitter bij A cup of Ambition, gaf soms 4 presentaties op 1 middag (!) en kwam uiteindelijk tot een totaal van 41 keynotes en 35 boksclinics.

Ik heb een aantal hele fijne samenwerkingen die mij hier mee hebben geholpen. Natuurlijk allereerst EIFFEL, maar ook de sprekersbureaus Speakers Academy, Sportsspeakers, De Spreker en tot slot de Atleetfabriek. Ik hoop dat wij in 2024 minstens zo fijn kunnen samenwerken als in het afgelopen jaar..

Ook voor komende jaar heb ik al een hoop mooie dingen in de agenda staan, en er komen ook wat toffe uitdagingen aan. Stay tuned want deze blog wordt in 2024 een stuk beter bijgehouden 😉

Ik hoop dat jullie ook een mooi jaar hadden (en anders: het is bijna om, volgend jaar weer nieuwe kansen!) Ik wens jullie allemaal ontzettend Fijne Feestdagen, en alvast een Geweldig 2024 toe. Geniet van de oliebollen, de kerstkransjes en de gevulde kalkoen, dat doe ik zéker ook (en dan in het nieuwe jaar, wel die fitte lifestyle weer oppakken hé?)

Liefs, Nouchka

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

ABOUT DIRECTOR
Nouchka Fontijn

Hi! Ik ben Nouchka, zo'n beetje de hoofdpersoon van deze pagina ;) Welkom op mijn website. Ik hoop dat het je duidelijkheid geeft over wie ik ben en wat ik doe. Vragen? Kom maar op, ik help je graag!

RECENTE POSTS

Design your Life