Speakers Academy Magazine: Bokskampioene Nouchka Fontijn

Nouchka Fontijn is de eerste Nederlandse vrouwelijke bokser die ook nog eens succesvol heeft deelgenomen aan de Olympische Spelen: zilver in Rio de Janeiro (2016), brons in Tokio (2021). Gedurende 14 jaar vecht ze 180 wedstrijden, met eveneens prachtige resultaten: goud tijdens de Europese kampioenschappen van 2014, 2015, 2017 en 2018, brons tijdens het WK van 2014 en zilver in 2016, 2018 en 2019. Tegenwoordig geeft zij keynotes, inspiratiesessies en fysieke boksclinics voor teams en bedrijven, geïnspireerd op de ervaringen die ze heeft opgedaan.

Lees hieronder de rest van het mooie interview dat de Speakers Academy over mij maakte voor het (online) magazine: Nouchka Fontijn – DIGITAAL MAGAZINE 2024 (maglr.com)

Voor boekingen via de Speakers Academy, bel je 010-4333322 ðŸ“ž

“De overeenkomsten tussen

boksen en het echte leven”

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ABOUT DIRECTOR
Nouchka Fontijn

Hi! Ik ben Nouchka, zo'n beetje de hoofdpersoon van deze pagina ;) Welkom op mijn website. Ik hoop dat het je duidelijkheid geeft over wie ik ben en wat ik doe. Vragen? Kom maar op, ik help je graag!

RECENTE POSTS

Design your Life