Isabelle Feteris – topsportmentaliteit

Ze is wereldkampioen boksen en mocht voor Nederland uitkomen op de Olympische Spelen in Tokio. Hier haalde zij een bronzen medaille waarna ze werd gevraagd voor het programma: Special Forces. We hebben het over Nouchka Fontijn.

In Special forces zagen we al dat zij bereid was om grenzen op te zoeken en goed met druk om kon gaan. Hoe komt het dat zij zichzelf zo ver kan pushen? Welke stappen heeft zij genomen om met de beste van de wereld in de ring te gaan staan én te winnen?

Benieuwd? Luister dan snel naar deze podcast!

Ik ben Isabelle Feteris en ik zorg dat je topprestaties levert op alle vlakken van je leven door je mindset te veranderen.

Wil je weten hoe het met jouw topsportmentaliteit staat?
Doe dan deze gratis test en weet binnen 2 minuten exact hoe je mindset ervoor staat.
https://score.isabellefeteris.com/p/test

Wil jij ook presteren op de toppen van je kunnen? Wij helpen je om een topsportmentaliteit te krijgen voor energie in je lijf, groei in je leven, rust in je hoofd en zin in de dag. Inmiddels hebben we al duizenden mensen hierbij geholpen. Dit doen we onder anderen met 1-op-1 coaching, workshops en boeken. Een eerste stap kan zijn om een doorbraaksessie in te plannen met Isabelle. Dit is vrijblijvend en gratis. We gaan hierin kijken waar jij naartoe wil op het gebied van mindset, waar je nu staat en wat eventuele logische vervolgstappen zijn.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

ABOUT DIRECTOR
m.kuhr@dropmonkey.nl

Hi! Ik ben Nouchka, zo'n beetje de hoofdpersoon van deze pagina ;) Welkom op mijn website. Ik hoop dat het je duidelijkheid geeft over wie ik ben en wat ik doe. Vragen? Kom maar op, ik help je graag!

RECENTE POSTS

Design your Life