FOCUS

Als alle voorbereidingen er op zitten en je de ring in stapt, is er maar รฉรฉn ding belangrijk: blijf bij je taak, focus op de opdracht.

Een ijzersterke ๐— ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐—ฒ๐˜ draait om Focus. Jij kiest namelijk zelf of je focust op de lastige omstandigheden of op de mogelijkheden. Op de twijfels die je hebt, of het vertrouwen in jezelf. Of je focust op het verleden, of op het heden.

Er gebeurt momenteel van alles in de wereld; het is op zijn zachtst gezegd een chaos. Juist nu is het belangrijk om je niet te laten afleiden, niet te gaan wankelen. ๐—š๐—˜๐—™๐—ข๐—–๐—จ๐—ฆ๐—ง te blijven.

In mijn nieuwste keynote deel ik graag hoe ik – no matter what – gefocust blijf in de ring, maar ook daar buiten. Deze mentale skills zijn skills voor het leven.

๐˜›๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต ๐˜ด๐˜ถ๐˜ค๐˜ค๐˜ฆ๐˜ด๐˜ง๐˜ถ๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฐ๐˜ณ, ๐˜ช๐˜ด ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ (๐˜ธ๐˜ฐ)๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ต๐˜ฉ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ-๐˜ญ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฆ-๐˜ง๐˜ฐ๐˜ค๐˜ถ๐˜ด – Bruce Lee
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

ABOUT DIRECTOR
Nouchka Fontijn

Hi! Ik ben Nouchka, zo'n beetje de hoofdpersoon van deze pagina ;) Welkom op mijn website. Ik hoop dat het je duidelijkheid geeft over wie ik ben en wat ik doe. Vragen? Kom maar op, ik help je graag!

RECENTE POSTS

Design your Life