+31 (0) 6 386 328 33 | Contact

Contribution

Contribution

Nouchka heeft tijdens haar bokscarriere altijd een heleboel support ontvangen van de mensen om haar heen. Zij kon excelleren in de ring, door de kansen die zij kreeg, met beide handen aan te pakken.

Kansen die er niet voor iedereen zijn. Sport draagt op een heel positieve manier bij aan de kwaliteit van leven; in het bijzonder van kinderen,  mensen met een beperking, een achterstand, in armoede of met gezondheidsproblemen.

Daarom zet zij zicht graag in voor goede doelen die deze doelgroepen ondersteunen.

Nouchka is nauw betrokken bij de organisatie Right to Play. Right To Play zet de kracht van spelen in om wereldwijd het leven van kinderen te verbeteren die opgroeien in de meest uitdagende omstandigheden. Met hun aanpak zorgen zij ervoor dat kinderen weerbaar worden, fysiek en mentaal gezond zijn en goed presteren op school: Protect. Educate. Empower.

Ook meehelpen?  Donatie Right to Play 

AMBASSADRICE MAKE A WISH


Sinds kort is Nouchka Ambassadrice van Make a Wish Nederland. 

Make a Wish vervult de allerliefste wens van kinderen die een ernstige, vaak levensbedreigende, ziekte hebben. Als het kind gelooft dat de wens uit komt, kan het ook geloven dat het beter zal worden. 

Ik oktober zal Nouchka voor het eerst mee gaan naar een wensdag. De voorbereidingen voor deze dag zijn al in gang gezet..


satisfied clients

Design your Life