Contribution

Giving back

Nouchka heeft tijdens haar bokscarriere altijd een heleboel support ontvangen van de mensen om haar heen. Zij kon excelleren in de ring, door de kansen die zij kreeg, met beide handen aan te pakken.

Kansen die er niet voor iedereen zijn. Sport draagt op een heel positieve manier bij aan de kwaliteit van leven; in het bijzonder van kinderen,  mensen met een beperking, een achterstand, in armoede of met gezondheidsproblemen.

Daarom zet zij zicht graag in voor goede doelen die deze doelgroepen ondersteunen.

Right to Play

Nouchka is nauw betrokken bij de organisatie Right to Play. Right To Play zet de kracht van sport en spelen in om wereldwijd het leven van kinderen te verbeteren die opgroeien in de meest uitdagende omstandigheden. Met hun aanpak zorgen zij ervoor dat kinderen weerbaar worden, fysiek en mentaal gezond zijn en goed presteren op school: Protect. Educate. Empower.

Onlangs vond er een benefietlunch plaats waarbij Nouchke Right to Play mocht vertegenwoordigen. Er werd maar liefst 42.100 euro opgehaald voor de campagne Save her Seat! 

Ook meehelpen?  Donatie Right to Play 

Prinses Maxima Centrum

Afgelopen september was Nouchka op bezoek bij de dapperste kindjes van Nederland:

Kinderen die tijdelijk in het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie wonen. Wat was het mooi om een aantal kinderen op hun kamer te bezoeken, om te praten over sport, om langs te gaan met mijn medailles, handtekeningen uit te delen en om ze zo heel even te kunnen afleiden van alles wat ze moeten doorstaan.

Later op de binnenplaats is er ook nog gebokst. Met stoere kids, ouders en zelfs medewerkers. Elke glimlach is er één.

Prinses Maxima Centrum, keep up the good work. Wat een mooi centrum, vol medewerkers die alles doen wat ze kunnen. Fijn om hier een middag plezier en afleiding te kunnen brengen..