Coaching

Coaching by Nouchka

Gedurende het jaar organiseer ik meerdere coachingsdagen. Een dag in het weekend, waarin we op een toffe locatie samen werken aan een betere versie van jou. Een dag waarop je je kracht en energie weer gaat vinden en een lading inspiratie mee naar huis neemt! Natuurlijk speelt het boksen hier een mooie rol in…

๐๐ž๐œ๐จ๐ฆ๐ž ๐š ๐๐จ๐ฌ๐ฌ๐›๐š๐›๐ž

Wil jij meer uit het leven halen? Werk je hard, maar betaalt het zich niet uit? Of ben je de balans kwijt en op zoek naar een energy boost?

๐ƒ๐š๐ง ๐ง๐จ๐๐ข๐  ๐ข๐ค ๐ฃ๐ž ๐ ๐ซ๐š๐š๐  ๐ฎ๐ข๐ญ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐ž๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ ๐ž๐ง๐๐ž โ€œ๐๐ž๐œ๐จ๐ฆ๐ž ๐š ๐๐จ๐ฌ๐ฌ๐›๐š๐›๐žโ€ ๐œ๐ฅ๐ข๐ง๐ข๐œ!

Met een klein groepje vrouwen, gaan we een hele inspirerende dag tegemoet. Je gaat werken aan jezelf, je gaat je grenzen tegen komen, en doorbreken. We gaan fysiek aan de slag, maar ik daag je vooral uit om mentaal te groeien.

In 7 simpele stappen maken we een totale body en mind reset en werken we samen toe naar de beste versie van jezelf. De 7 stappen zijn simpel te begrijpen, direct uit te voeren en hebben meteen effect, op zowel lichaam als geest.
Samen gaan jij en ik gericht aan de slag om dingen los te laten, te processen, een plek te geven en weer door te kunnen gaan.

Een stuk theorie, bijvoorbeeld over de kunst van het weglaten, wordt steeds afgewisseld met inspanning of een activiteit. Gericht op het bereiken van een fysieke of mentale verandering.
Denk aan boksen: Het leren incasseren, maar ook uitdelen. Werken aan jouw uitstraling.ย 

Een dag waarna je gemotiveerd, geรฏnspireerd en vol energie een herstart kunt maken. Ik weet als geen ander, hoe het in de ring kan zijn, en hoe moeilijk wij het allen wel eens hebben. Echter, wij gaan samen werken aan weerbaarheid en wendbaarheid, om een echte bossbabe te worden!

Dat allemaal in een prachtige, idyllische omgeving: een buitenlocatie midden in de natuur en toch in de Randstad. Een plek waar we veilig en vertrouwd een topdag gaan beleven;ย Kortom: een hele speciale, leerzame en ook leuke dag. Inclusief koffie, thee, een gezonde lunch en een goodiebag. Het enige wat je moet meenemen is jezelf en je commitment.

Vragen? Contact mij gerust, of meld je nu gelijk aan via ๐ข๐ง๐Ÿ๐จ@๐ง๐จ๐ฎ๐œ๐ก๐ค๐š๐Ÿ๐จ๐ง๐ญ๐ข๐ฃ๐ง.๐ง๐ฅ, bel of app naar +31638632833

ย 

Coachingsdagen

Alhoewel de coachingsdagen een wisselende inhoud zullen hebben, staan een aantal dingen altijd centraal:

"Top dag met heel veel nieuwe inzichten. Grote stappen kunnen, maar ook durven zetten door de fijne sfeer!"

Deelnemers

Ik richt mij op deze coachingsdagen specifiek op vrouwen. Leeftijd is niet belangrijk. We werken in kleine groepjes van 6 tot maximaal 12 dames.

Praktisch

De locatie is in een mooie buitenplaats in de omgeving van de Randstad. Vooraf stuur ik een inschrijfformulier, zodat ik zo goed mogelijk kan inspelen op de thema's waar jij aan wilt werken.

Agenda

De eerste coachingsdag voor 2024 is bijna bekend. Het streven is elk kwartaal een sessie te organiseren. Interesse? Mail je gegevens naar info@nouchkafontijn.nl , dan houd ik je op de hoogte!

Download Brochure

Download hier binnenkort de brochure voor de eerstvolgende coachingsdag!

Design your Life