+31 (0) 6 386 328 33 | Contact

Coaching

Coaching

Deze zomer nieuw: Elke maand een clinic!

Nieuw opgestart in de zomer van 2022: Strong Sunday Sessions met als Thema: ๐๐ž๐œ๐จ๐ฆ๐ž ๐š ๐๐จ๐ฌ๐ฌ๐›๐š๐›๐ž

Wil jij meer uit het leven halen? Werk je hard, maar betaalt het zich niet uit? Of ben je de balans kwijt en op zoek naar een energy boost?

๐ƒ๐š๐ง ๐ง๐จ๐๐ข๐  ๐ข๐ค ๐ฃ๐ž ๐ ๐ซ๐š๐š๐  ๐ฎ๐ข๐ญ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐ž๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ ๐ž๐ง๐๐ž “๐๐ž๐œ๐จ๐ฆ๐ž ๐š ๐๐จ๐ฌ๐ฌ๐›๐š๐›๐ž” ๐œ๐ฅ๐ข๐ง๐ข๐œ!

Met een klein groepje van max 6 vrouwen, gaan we een hele inspirerende dag tegemoet. Je gaat werken aan jezelf, je gaat je grenzen tegen komen, en doorbreken. We gaan fysiek aan de slag, maar ik daag je vooral uit om mentaal te groeien.

In 7 simpele stappen maken we een totale body en mind reset en werken we samen toe naar de beste versie van jezelf. De 7 stappen zijn simpel te begrijpen, direct uit te voeren en hebben meteen effect, op zowel lichaam als geest.
Samen gaan jij en ik gericht aan de slag om dingen los te laten, te processen, een plek te geven en weer door te kunnen gaan.

Een stuk theorie, bijvoorbeeld over de kunst van het weglaten, wordt steeds afgewisseld met inspanning of een activiteit. Gericht op het bereiken van een fysieke of mentale verandering.
Denk aan boksen: Het leren incasseren, maar ook uitdelen. Werken aan jouw uitstraling.ย 

Een dag waarna je gemotiveerd, geรฏnspireerd en vol energie een herstart kunt maken. Ik weet als geen ander, hoe het in de ring kan zijn, en hoe moeilijk wij het allen wel eens hebben. Echter, wij gaan samen werken aan weerbaarheid en wendbaarheid, om een echte bossbabe te worden!

Dat allemaal in een prachtige, idyllische omgeving: een buitenlocatie midden in de natuur en toch in de Randstad. Een plek waar we veilig en vertrouwd een topdag gaan beleven;

ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ๐ƒ๐ž ๐›๐ž๐ฌ๐ญ๐ž ๐ข๐ง๐ฏ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐š๐ง ๐ฃ๐ž ๐ณ๐จ๐ง๐๐š๐ .

Voor een investering van โ‚ฌ250,- excl btw, beleef je een hele speciale, leerzame en leuke dag. Inclusief koffie, thee, een gezonde lunch en een goodiebag. Het enige wat je moet meenemen is jezelf en je commitment.

Vragen? Contact mij gerust, of meld je nu gelijk aan via ๐ข๐ง๐Ÿ๐จ@๐ง๐จ๐ฎ๐œ๐ก๐ค๐š๐Ÿ๐จ๐ง๐ญ๐ข๐ฃ๐ง.๐ง๐ฅ, bel of app naar +31638632833

ย 

ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  REVIEWS EERDERE EDITIES:

โ€œEen leuke en leerzame training op een inspirerende locatie!! Een investering om je eigen ik te (her) ontdekken. Pakkende Praktijk- en theorie opdrachten, ook als je nog nooit gebokst hebt een aanrader!โ€

ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย – COBY –

Een topdag met heel veel nieuwe inzichten!

Grote stappen kunnen, maar ook durven zetten in de fijne sfeer.

ย 

ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  – JOLIJN –ย 

Een inspirerende en leerzame dag, waarbij je individueel en in klein groepsverband, in een enorm prettige omgeving en goed verzorgd, intensief aan het werk gaat met mind en body, ruimte voor ontlading en weer opladen…volop ‘aangezet’ huiswaarts om de beste versie van mijzelf te mogen zijn!

ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  -NEELE –ย 

Jouw passie en bevlogenheid zijn bewonderenswaardig alsmede je betrokkenheid bij je cursisten. Tijdens de Bossbabe workshop merkte ik dat ik rustiger werd en meer energie kreeg en dat er wezenlijk iets positiefs in mij en mijn medecursistenย  veranderde!

ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย -DAPHNE –ย 

Op 9 oktober is er weer een EVENT... Nieuwsgierig?

Mail naar info@nouchkafontijn.nl en ik houd je op de hoogte!

satisfied clients

Design your Life