Clinics

Clinics by Nouchka

Op zoek naar een team event? Een manier om dichter bij elkaar te komen? Of juist leren elkaars grenzen te accepteren, en je eigen grenzen te verleggen?

Boek dan een boksclinic voor jouw team. Op een geheel andere wijze dan gewend, worden samenwerken en communiceren cruciaal. In een ontspannen, veilige sfeer, werken we aan focus, reageren, doorzetten, en natuurlijk bokstechnieken.

Boksclinics worden altijd op maat gemaakt. Duur, intensiteit en thema’s bespreken we samen.

Zoek jij een manier om eens écht met je team te sparren? Mail dan nu naar info@nouchkafontijn.nl, dan maak ik graag samen met jou een KNOCK OUT van een programma!

Clinic aanpak:

Ook de clinics worden op voorhand gesproken, zodat ik maatwerk kan leveren naar uw wensen. We starten de clinic met een korte introductie. We vangen aan met een pittige warming up, waar ook de coordinatie gelijk getest wordt. Het tempo gaat even omlaag als we de bokshouding, het voetenwerk en de verschillende stoten door nemen. Hierna zijn we klaar om de handschoenen aan te doen en wordt er in wisselende tweetallen geoefend. Er komen wat spelvormen voorbij en we eindigen altijd even fanatiek! 

“Nouchka leerde een groep enthousiaste Eiffelaars de basistechnieken van het boksen en daagde ze uit dit meteen samen in de praktijk te brengen. Wát een uitdagende sport. Zodra je de ring instapt gaat je verstand op nul, vergeet je de wereld om je heen en glijden de frustraties binnen no-time van je af. Om daarna mentaal weer helemaal opgeladen de ring te verlaten, zo ook onze collega’s!”

Aantal deelnemers

In verband met de veiligheid en persoonlijke aandacht die ik wil geven, zijn de clinics geschikt voor maximaal 50 personen tegelijk. Meerdere sessies zijn natuurlijk altijd mogelijk.

Praktisch

De clinics kunnen op locatie plaatsvinden (mits genoeg vrije ruimte) of bij mijn locatie in Rotterdam. Bij goed weer, gaan we lekker naar buiten!

Duur

Een fysieke boksclinic duurt bij mij ongeveer een uur. Uiteraard is dit naar wens aan te passen, en uit te breiden met een Keynote of bijvoorbeeld een Q&A!

" Hele leuke clinic om te doen met een gevarieerde groep mensen. Persoonlijke benadering, goede afwisseling van oefeningen. Ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen! "

De volgende klanten gingen u voor:

Design your Life