BOEKING

FAQ

Veel gestelde vragen

Op deze website is geprobeerd zo goed mogelijk weer te geven wie Nouchka is, en wat zij aan biedt. Indien je hier meer over wilt weten, kun je natuurlijk bellen of mailen. Of kijk of je vraag bij onderstaande vragen al beantwoord wordt!

Boksen is een fysiek intensieve sport. Het is dus belangrijk dat er geen ziektes of blessures zijn die jouw welzijn in gevaar kunnen brengen. Noem op voorhand altijd even wat er aan de hand is, dan kijken we samen wat wel of niet kan. Als team ga je hard werken tijdens de clinic, dus zorg dat jullie sportkleding aan hebben en neem een flesje water mee!

De veiligheid tijdens de clinics staat altijd op nummer één. Stoten naar het hoofd gebeurt dan ook niet in de clinics: niemand komt de volgende dag met een blauw oog op kantoor. 

In principe richt Nouchka zich met haar Academy op bedrijven en Teams. Echter, je kunt altijd je verzoek in dienen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. In het weekend is er vaak ruimte voor particuliere groepen. Bijvoorbeeld als verjaarsfeestje, als kado of als uitje. 

De kosten voor een clinic of presentatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van tijdsduur, deelnemersaantallen, locatie, voertaal, en opdrachtspecificatie.

Neem contact op om jouw wensen door te geven en een offerte te ontvangen. 

*Bedragen zijn altijd exclusief BTW, maar inclusief reiskosten, voorgesprek en alle voorbereiding.
** Bij het boeken van een presentatie én een clinic, zorg ik voor een mooie totaalprijs!

Jazeker. Uiteraard moet het in de agenda passen en ik heb voor een presentatie op maat minstens 48 uur voorbereiding nodig.

Boek Nouchka Fontijn
"BOXING IS LIFE"

Ervaar zelf de vele overeenkomsten tussen boksen en het echte leven, door middel van een presentatie of clinic

MISSIE

Benefits & What We do?

Presentaties en clinics van Nouchka zijn niet simpelweg om mensen te 'entertainen'. Nouchka wil inspireren, motiveren en jullie handvatten meegeven om ook het beste uit jezelf en uit je team te halen!

Design your Life