Actie voor Prinses Máxima Centrum een groot succes!

Op zaterdag 25 februari vond de Fundraise dag voor het Prinses Máxima Fonds plaats. Nouchka heeft de gehele Fundraiser (met een aantal geweldige hulpjes) zelf op gezet. In de weken voorafgaand aan het evenement werd goed gedoneerd en werden tickets gekocht voor de Olympische boksclinics.

Op de dag dag zelf werden twee clinics gegeven en vond de loterij plaats. Daarnaast gaf Nouchka het aanwezige publiek wat toelichting over haar carriere en dit goede doel. Uiteindelijk werd het totaalbedrag bekend gemaakt.. €3750,- Wat ter plekke door een donateur werd afgerond naar €4000,-!

Een bedrag ver voorbij het streefbedrag. De deelnemers van de clinic waren erg enthousiast, de winnaars van de loterij prezen zich gelukkig en het Prinses Máxima Centrum is ontzettend dankbaar.

Op 18 juni zal Nouchka in het Centrum de cheque overhandigen, en tevens een boksclinic geven voor de aanwezige ouders in het Máxima. Hopelijk ervaren de families op deze manier toch een toffe vaderdag!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

ABOUT DIRECTOR
Nouchka Fontijn

Hi! Ik ben Nouchka, zo'n beetje de hoofdpersoon van deze pagina ;) Welkom op mijn website. Ik hoop dat het je duidelijkheid geeft over wie ik ben en wat ik doe. Vragen? Kom maar op, ik help je graag!

RECENTE POSTS

Design your Life