Actie voor het Prinses Máxima Centrum

Omdat elk kind met kanker moét genezen..

Ik liep als een tijdje met het idee: Ik wil een clinic geven voor een heel belangrijk doel. Dat doel, dat heb ik gevonden. In het Prinses Maxima Centrum in Utrecht, worden kinderen met kanker behandeld. Het Centrum heeft als missie: Ieder kind met kanker genezen.

Ik ben een aantal maanden geleden op bezoek geweest bij een aantal zieke kindjes die tijdelijk in het Máxima Centrum wonen. Ik heb met ze gebokst, mijn medailles mee genomen en ze even kunnen afleiden van het ziek zijn. Waardevol, maar niet genoeg. Daarom heb ik een actie opgezet om zoveel mogelijk geld op te halen en zo mee te helpen aan deze belangrijke missie. Helpt u mij ook mee?

Op 25 februari organiseer ik clinics, waarbij de volledige opbrengst naar het Centrum gaat. Meedoen aan de clinic is €35.

Ook het doen van een losse donatie naar keuze, is een optie. Voor elke €10 die u doneert, speelt u gratis mee in de loterij! Door een aantal fantastische sponsors, zijn er hele toffe prijzen te winnen, zoals een Ray Ban Bril (dames/heren), een fotoshoot en een gesigneerd shirt van, jawel, mij 😉

Ik zou het fantastisch vinden als ook u een klein steentje bij wilt dragen aan deze missie. Dat kan via de actiepagina https://www.maximaalinactie.nl/fundraisers/nouchka-fontijn

Heel erg bedankt!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

ABOUT DIRECTOR
Nouchka Fontijn

Hi! Ik ben Nouchka, zo'n beetje de hoofdpersoon van deze pagina ;) Welkom op mijn website. Ik hoop dat het je duidelijkheid geeft over wie ik ben en wat ik doe. Vragen? Kom maar op, ik help je graag!

RECENTE POSTS

Design your Life